Regenere

regenere logo

Deluje odmah, snažno REGENERIŠE i fantastično MIRIŠE !

Regenere nova kutijaNaša koža je, kao i ostatak tela, većinski sačinjena od vode. Loša ishrana, spoljne agresije ili nedovoljno konzumiranje vode su glavni uzročnici dehidratacije kože. Dehidrirana, gubi fleksibilnost i savitljivost.

Za razliku od ostalih preparata za kosu koji se nanose na krajeve vlasi, REGENERE ima efekat od kože glave do kraja dlake! Zahvaljujući vrhunskim sastojcima švajcarske tehnologije, omogućena je kompletna nega od korena do vrha!

 

Zdrava, regenerisana koža glave utiče na regeneraciju folikula dlake,Untitled-1_0007_RegenereBoca03 epitelizaciju tkiva i proces keratinizacije same dlake. Uz dodatak ekstrakata, poreklom iz lekovitog bilja Srbije, postiže se pun regenerativni efekat. Kosa je sjajnija, bujnija i hidratizovana.

Biljni ekvivalent hijaluronske kiseline, kompleks polisaharida ekstrahovanih iz semena biljke Tamarindus Indica, omogućava da Regenere pruži visok nivo hidratacije radi oporavka kože.

Regenere ima umirujuće i anti-inflamatorno dejstvo na kožu glave zahvaljujući sastojku Panthenyl Triacetat, koji takodje stimuliše ćelijsku proliferaciju i doprinosi odvijanju glavnih procesa u metabolizmu kože. Zbog svog lipofilnog karaktera, lako ulazi u kožu kroz kanale lojne zlezde. U lojnim žlezdama normalizuje metaboličke procese lipidne formacije. Na ovaj način može da balansira sadržaj masnoća u epidermisu.

[td_block_5 custom_title=““ category_id=“64″ sort=“random_posts“]