Novogodišnje frizure – uđite u novu godinu glamurozni

Novogodišnje frizure su sastavni deo glamura. One će osigurati da se u novu godinu uđe na velika vrata.

Bilo da ste za svečane punđe, rok fazon, ili će vaša kosa biti prirodna i opuštena, ima mnogo nezaboravnih, i spremnih za provod, mogućnosti.

 

Saveti za stajling novogodišnje frizure

 

Novogodišnji doček je jedna od najznačajnijih večernjih zabava u godini. To je ujedno i razlog da se potrudimo da izgledamo najbolje, a najvažnija stvar je naravno – frizura!

 

Povećajte volumen vaše kose

 

najbolje novogodišnje frizure su ogromne

Voluminozna kosa je uvek in

 

Velike frizure inspirisane ’60-im godinama su uvek favoriti. Tada su ih proslavile Brižit Bardo, Rakel Velč, i Fara Fosit, a od tada do danas ne izlaze iz mode. Ako hoćete da imate veliki volumen natapirajte kosu, koristite sprej za povećanje volumena i velike papilotne. Ako vaša kosa nije dovoljno gusta i duga, tu su ekstenzije.

 

Novogodišnje frizure: volumen je zakon

One su proslavile frizure sa volumenom : Brižit Bardo, Rakel Velč i Fara Fosit

 

U bojama je sve

Frizure za novogodišnji doček su bolje u bojiBoja, ipak, privlači pažnju istog trenutka, a to je ono što svaka ženi želi. Ipak farbanje i blajhanje kose može da je dosta ošteti, a raditi to samo zbog jedne proslave je glupo. Zato možete da kupite dodatke za kosu u raznim bojama koji će ujedno povećati i volumen, ili raznobojne sprejove koji ne štete kosi, a lako se skidaju.

 

Sijajte kao dijamant

 

Sjaj u kosi za novogodišnje frizureBudite sigurni da ćete ove godine zasijati tako što ćete u kosu dodati holivudski glamur. Šljokice, šnalice, rajfovi, dostupni u raznim oblicima i bojama učiniće da vašа frizurа izgleda skupoceno. Ipak su dijamanti najbolji prijatelji žena.

 

 

 

 

Pletenice

 

Pletenice mogu biti podjednako glamurozne za novogodišnju žurku, a ima toliko varijanti da nema šanse da će neko imati istu frizuru kao vi.

Bočna pletenica – riblja kost je pun pogodak ako uz to dodate puštenu talasastu kosu. Sprejom za kosu isprskajte pramenove i dobićete ovo:

novogodišnje frizure bočna riblja kost

Bočna pletenica – riblja kost

 

 

 

 

 

 

 

Šiške pletenice su dobar izbor i za dugu i za kratku kosu.

 

Šiške pletenice

Šiške pletenice

 

 

 

 

 

 

Konjski rep

 

Francuski uvijeni konjski repFrancuski uvijeni konjski rep je odličan izbor novogodišnje frizure. Pobrinite se da imate dovoljno ukosnica da bi frizura bila sigurna cele noći!

 

 

 

 

 

Visoki konjski rep

 

podignuti konjski repKonjski rep može da se nosi u svakoj prilici. Ovaj je možda najglamurozniji. Pravi se visoko na glavi što omogućava dugim loknama da padaju preko ramena, a ujedno uokviruju i omekšavaju lice.

 

 

 

 

Neuredna punđa sa dugim šiškama

 

neuredne punđe su super novogodišnje frizure Ovu frizuru nije teško napraviti. Ukosnice su važne, kao i lak za kosu koji će držati punđu

 

 

 

 

 

Sexy frizura

 

Sexy izgled je must novogodišnja frizuraKosu možete da zaližete, a izgled mokre kose je obavezan.

 

 

 

 

 

 

Duple punđe

 

Duple punđeAko hoćete da imate frizuru sa stilom, a da đuskate celu noć, bez trčanja do ogledala da popravite friz, probajte sa ovom frizurom koja ide uz sve – od ludog rok provoda, do duge elegantne haljine na mirnoj koktel zabavi.

 

 

Ukovrdžajte kovrdže za novogodišnju noć

 

Bilo da imate dugu ili kraću kovrdžavu kosu, dobro istaknite svoje lokne. Koristite penu za kovrdžanje kose i učvrstite ih lakom.

 

Ukovrdžajte kovrdže za doček Nove godine

Kratka kosa

 

I kratka kosa može da se transformiše za novogodišnju noć.

Novogodišnje frizure i kratka kose može da izgleda super svečano

One su dokaz da i kratka kosa može da izgleda super svečano

 

Ako imate šiške usmerite se na njih i malo podignite kosu kod korena.  Šiške možete i da začešljate unazad. Ako su meke i talasaste mogu da daju iluziju vezane duge kose.

U svakom slučaju, kosa treba da se fiksira lakom za kosu, a po potrebi i da se pričvrsti ukosnicama.

Možete i raščupate svoju kratku kosu, buntovni pank – rok stil može da bude veoma ženstven i upadljiv, a to i jeste ono što hoćemo za novogodišnju proslavu.

Važno:

 

Dobro razmislite ako samo zbog novogodišnje proslave planirate potpuno da promenite svoj izgled. Ako se ošišate ili ofarbate samo zbog jedne večeri, možda ćete se se već 1. januara pokajati, ako ne i ranije. Možete super da izgledate i bez trajnih promena boje i frizure.

Isplanirajte na vreme koju frizuru ćete praviti za novogodišnju noć i isprobajte je. Nemojte da vas drugi čekaju dok pokušavate da napravite frizuru, koja na kraju možda i ne ispadne dobro.

Sređivanje novogodišnje frrizure zakažite na vremeAko idete kod frizera zakažite termin na vreme, jer nije fer da terate frizere da vas ubacuju preko reda u svoj, već pretrpan raspored. I oni idu na proslavu. Red je da završe sa poslom na vreme.

 

Brinite o kosi već od 1. januara

 

Nakon novogodišnje frizure dobro operite kosuKada se 1. januara probudite nakon sjajnog provoda, ne zaboravite na svoju kosu. Obavezno je operite i odstranite sve proizvode koji su vam pomogli da učvrstite i ukrasite novogodišnju frizuru. Dobro nasapunjajte kosu, masirajte glavu nekoliko minuta, isperite šampon mlakom vodom i stavite balzam (samo na kosu, ne na kožu glave). Nežno utapkajte kosu peškirom da izvučete vlagu i, ako imate vremena, sušite je bez fena. Odgledajte neki film dok vam se suši kosa. A kada počnete sa prazničnom hranom mislite i na telo i na kosu. Ne prija im baš sve što se vama jede.

Srećna Nova godina Biomelem

[td_block_big_grid_5 category_id=“72″ sort=“random_posts“]
Share this post

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × 5 =