Kandidatkinja sa najviše lajkova dobija paket sa Biomelem proizvodima u vrednosti 5.000 dinara

Drage dame,

Hvala vam što ste se u velikom broju odazvale na naš konkurs. Veliki broj devojaka i žena se već prijavio pa smo rešili da počnemo da vas nagrađujemo pre finala. U ponedeljak, 19. decembra, 2016. će kandidatkinja sa najviše lajkova do sada, dobiti na poklon paket sa Biomelem proizvodima u vrednosti 5.000 dinara. I nastavićemo da nagrađujemo svake nedelje devojke, koje su se prijavile tokom te nedelje, i koje osvoje najviše lajkova na našoj Facebook stranici.

Bilo koja razmena ili kupovina lajkova diskvalifikovaće vas iz daljeg takmičenja.

Molimo sve dobitnice nedeljne nagrade da planiraju da dođu do nas po poklon.

Voleli bismo da vas upoznamo, fotografišemo, jer ovo nije samo konkurs za nedeljnu nagradu od 5000 dinara u našim proizvodima i finalnu nagradu od 500 evra, već i za posao. Možete da dođete bilo kada, do 05. maja 2017. Ako niste u mogućnosti da dođete do tada u naše kancelarije, paket sa Biomelem proizvodima će vam biti uručen na svečanoj dodeli nagrada, kada budemo proglašavali i pobednicu celog konkursa.

 

 

Branka Stojanović najbviše lajkova osvojenih u prvoj nedelji

Branka Stojanović, najviše lajkova osvojenih u prvoj nedelji


Bojana Mudreša, najviše glasova osvojenih u drugoj nedelji

Bojana Mudreša, najviše glasova osvojenih u drugoj nedelji


Sanja Davidović, najviše glasova osvojenih u trećoj nedelji

A budite spremne za nova iznenađenja koja vas čekaju iz nedelje u nedelju.

Odaberite Vašu zemlju za prijavu

*Drage kandidatkinje konkursa za „Najlepše kose Srbije, Crne Gore i BiH 2016/2017“, Obaveštavamo vas da ukidamo nedeljno poklanjanje paketa Biomelem proizvoda devojci sa osvojenim najvećim brojem lajkova, s obzirom na to da su se mnoge kandidatkinje koristile kupovinom lajkova, i lajkovanjem sa lažnih profila, zbog čega je sve to izgubilo svaki smisao. Konkurs nastavljamo bez ovih dodatnih poklona. Finalistkinje i pobednicu bira žiri sastavljen od poznatih ličnosti i najboljih frizera. Svaka 100. kandidatkinja dobija jedan Biomelem proizvod na poklon, a uvešćemo još neka iznenađenja. Bićete o svemu obaveštene na vreme.

Share this post

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × three =