Bulevar ženskih tajni & Biomelem

Ovog vikenda, 3. i 4. decembra 2016. godine u Delta sitiju, u okviru sajma „Bulevar ženskih tajni“ zvanično je počeo konkurs za “Najlepše kose Srbije, Crne Gore i BiH 2016/2017.”

Gosti autorki ove sajamske manifestacije, Sanje Marinković i Vesne Dedić, su bili poznati glumci, pevači, voditelji, modni kreatori, ginekolozi, pisci, psiholozi, stručnjaci iz oblasti ishrane, mode, kozmetike, zdravlja, turizma.

Bulevar ženskih tajni i Zoran Ilić, vlasnik BiomelemMeđu njima i vlasnik kompanije Biomelem, Zoran Ilić, koji je je u obraćanju prisutnima naglasio da je sada najvažnija stvar da se neguju i ističu kvalitet, kontinuitet i kapacitet, kako u poslu, tako i u privatnom životu. Pored saveta o nezi kose Zoran Ilić je najavio Konkurs i pozvao dame da se prijave, jer ih očekuju brojne vredne nagrade, među kojima je i posao u kompaniji Biomelem, koja je poznata po svom društveno odgovornom poslovanju.

Biomelem se na sajmu predstavio sa rešenjima za negu kose i popustima na naše proizvode, i upoznali smo se velikim brojem divnih dama koje su iskoristile ovu priliku i prijavile se na “Konkurs za Najlepše kose“.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim prijavljenim učesnicama konkursa i pozivamo ostale dame sa lepom i negovanom kosom da se prijave. Prijave na konkurs traju do 05. maja 2017. godine.

Odaberite Vašu zemlju za prijavu

Share this post

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × five =