Balzami Moć Cveća 222ml

Balzami top

Biomelem balzami sa više biljnih ekstrakata, cvetnih esencija  i  mirisa , sa novom aktivnom supstancom protiv peruti.

BIOMELEM BALZAM REGENERE ACTIV+ ZA SVAKODNEVNU NEGU VAŠE KOSE

Sadrži ekstrakt svile, SkinVeil 500®, jojobu golden, med, vitamin E i biljne ekstrakte.  SkinVeil 500® formira zaštitni, svilenkasti film na kosi i koži glave, podstiče  restrukturiranje prirodne lipidne barijere nakon hemijskog stresa (kao sto je bojenje kose). Omogućava kontinuiranu hidrataciju i umanjuje iritaciju kože glave. U osnovi sadrži čistu izvorsku oligomineralnu vodu i sofisticirani prirodni BIO kompleks zahvaljujući čemu intenzivno neguje  dlaku, koren kose i kožu glave.

REGENERIŠE

Med, jojoba ulje, maslinovo ulje, vitamin E
Savet: Obogaćen prirodnim medom, maslinovim uljem, uljem jojobe i vitaminom E, hrani i štiti kosu od štetnih spoljašnjih uticaja i olakšava raščešljavanje.
Posebno efikasan kod oštećene kose.

REVITALIZUJE

Ulje nevena i ricinusa, med, vitamin E, D-panthenyl triacetate
Savet: nanosite balzam na celo vlasište, zato što D-Panthenyl triacetate zahvaljujući svojoj lipofilnosti lako prodire kroz epitel  i delujući kao prekursor za koenzim A i provitamin B5, omogućava 24-časovnu hidrataciju kože glave. Ulje nevena i ricinusa jačaju i hrane vašu kosu, dajući joj sjaj i elastičnost.
Posebno efikasan kod suve, bojene i tanke kose!

HIDRIRA I UMIRUJE

Kamilica, bademovo ulje, med, vitamini E i F, D-panthenyl triacetate
Savet: nanosite balzam na celo vlasište, zato što D-Panthenyl triacetate zahvaljujući svojoj lipofilnosti lako prodire kroz epitel  i delujući kao prekursor za koenzim A i provitamin B5, omogućava 24-časovnu hidrataciju kože glave. Safester je bioliški aktivna materija koja učestvuje u regulaciji sebuma i sprečava njegovu oksidaciju.  Bademovo ulje je emolijent bogat omega 9 masnim kiselinama koji koži daje mekoću , a kosi sjaj i zdrav izgled.
Posebno efikasan kod masne kose!

Share this post

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two × three =